Over ons

Eigenaar Edwin Klijn heeft meer dan 25 jaar werkervaring als boekhouder, hoofdadministratie en financial controller bij accountantskantoren, consultancybureaus en in het bedrijfsleven bij productiebedrijven, handelsmaatschappijen en in de autobranche. Hij weet dat het voor ondernemers niet alleen om de cijfers draait, maar juist om sturing  en continuïteit van de onderneming.

In 2008 hielp Edwin zijn eerste klanten aan de keukentafel met hun boekhouding. Edwin deed dit vooral in de avonduren, omdat hij overdag nog in loondienst was. Al snel werd duidelijk dat zijn passie bij het ondernemerschap lag en richtte zich op het opbouwen van zijn bedrijf.

Het bedrijf liep goed en in 2010 kwam zijn vrouw Angela in de zaak nadat ze trainingen en opleidingen had gevolgd.

In 2011 openden ze een kantoor in Sprang-Capelle. In 2015 werd er weer een sprong gemaakt in het professionaliseren door te verhuizen naar een kantoor in het pand van het notariskantoor te Kaatsheuvel.  Een groter kantoor met een passende uitstraling.

Sinds januari 2017 is Ans onderdeel van het team. Ans beschikt over een dijk aan ervaring in de financiële sector; een mooie aanvulling voor het kantoor.
 
 

In 2018 is ons kantoor een samenwerkingsverband aangegaan met Daniëlla. Zij is freelance fiscaliste en kan de klanten
met name helpen bij specifieke fiscale adviezen.

Door de groei van ons kantoor is het team in 2019 uitgebreid met een ervaren Assistent-Accountant, Willemijn van Wanrooij.
Willemijn heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan in de accountancy en heeft de nodige fiscale kennis in huis.

Sinds september 2020 is Wesley Smulders ons team komen versterken. Wesley is 31 jaar en zorgt dus een verjonging van ons team. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring opgedaan bij grotere accountantskantoren, dus ervaring genoeg

Administratiekantoor Klijn heeft een vaste klantenkring van ongeveer 180-200 zakelijke klanten en groeit gestaag door.  Verdere uitbreiding van ons team wordt verwacht.

 

Het team
Ons team bestaat uit zes medewerkers: