Wij helpen u om uw administratie zelf te doen

Als u uw administratie zelf op wil zetten en bijhouden, helpen wij u daar graag bij. Door het eenmalig opzetten van een goede structuur bent u in staat om uw administratie zelf te voeren. Dit bespaart u kosten. Alles wat u zelf doet, hoeft u niet uit te besteden en draagt er aan bij om de winst van uw onderneming te verhogen.

Online boekhouden

In het verre verleden werd de boekhouding handmatig verwerkt, daarna kwamen de eerste computers met stand-alone software. Maar in deze moderne tijd staat alles online in de cloud. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf de boekhouding kunt voeren en wij op afstand in dezelfde administratie realtime mee kunnen kijken. Eventuele correcties kunnen we dan direct uitvoeren.

 

 

 

Uw administratie met Exact-online of E-Boekhouden

Wij bieden u de mogelijkheid om uw administratie online uit te voeren. Dat betekent dat u uw administratie vanaf elke gewenste locatie kunt uitvoeren. Het enige dat u nodig heeft is een online abonnement van bijvoorbeeld Exact-Online of e-Boehouden. Wij kunnen online in uw administratie meekijken en indien nodig direct correctieboekingen verrichten. Ook andersom is mogelijk; wij verzorgen uw administratie in Exact-Online en u kijkt online mee.

Wij zorgen samen met u voor een adequate boekhouding. Waar u ook bent, u kunt altijd up-to-date uw administratie raadplegen. Kijk voor meer informatie op:

      

 

Het team
Ons team bestaat uit de volgende medewerkers: