Klijn Kaatsheuvel meer dan alleen boekhouding

Klijn Kaatsheuvel is hét adres voor uw financiële administratie en fiscale adviezen. Samen met zijn twee medewerkers staat Edwin voor een persoonlijke, integere en klantgerichte aanpak. Goed inzicht in de cijfers is belangrijk voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. Zie ons als uw financiële coach die er samen met u voor zorgt dat uw onderneming financieel gezond blijft. Door uitvoerende boekhoudkundige taken voor u te verzorgen, maar ook door te adviseren op administratief, financieel en fiscaal gebied. Waarbij u onze integriteit als vanzelfsprekend mag ervaren.

Administratie laten uitvoeren door Klijn Kaatsheuvel

Het ouderwets aanleveren van bonnen in een schoenendoos is verleden tijd. Ons kantoor werkt 100% digitaal. De software staat in de cloud. Dat betekent dat onze klanten digitaal kunnen aanleveren. Het handmatig overtikken wordt tot een minimum beperkt en we laten het systeem zoveel mogelijk voor ons denken. Wij werken digitaal, maar hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Dit betekent dat u vast aanspreekpunt heeft bij ons kantoor. En doordat wij digitaal werken, bieden wij een gunstig tarief. Het beste van twee werelden. We werken met gerenommeerde en betrouwbare software zoals Exact Online, Elsevier Nextens en Speedbooks. Ons kantoor is klaar voor de toekomst!

Ook voor accountancy op het juiste adres bij Klijn Kaatsheuvel

De secretaresse de jaarrekening laten typen is niet meer nodig. De controller of accountant kan dat tegenwoordig snel en makkelijk zelf doen. Geavanceerde software zorgt voor een koppeling met het boekhoudpakket waardoor de jaarcijfers veel sneller klaar zijn. Dit levert tijdwinst op die de accountant kan benutten voor het nog beter analyseren van de cijfers en hiermee een goed advies aan de ondernemer kan geven.Uiteraard kijken we niet alleen naar de jaarcijfers van een bedrijf. De jaarcijfers worden altijd achteraf gemaakt en dan is het te laat om, indien nodig, sturing te geven aan de onderneming. Wij denken actief met de klant mee, zo houden we het budget in de gaten en controleren tussentijds of voorlopige aanslagen vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting op het juiste niveau zijn. Daarnaast zijn wij uiteraard ook sparring-partner voor de ondernemer, indien er investeringen of andere belangrijke zaken een rol spelen.

Laat u salarisadministratie uitvoeren door Klijn Kaatsheuvel

Salarisadministratie is meer dan een loonstrook maken. Naast salarisadministratie is ook een goed personeelsdossier belangrijk. Denk hierbij aan: registratie van ziekteverzuim, vakantiedagen, snipperdagen, werkkostenregeling etc. Salarisadministratie is echt een specialisme. Daarom werken wij samen met twee vakkundige kantoren die de salarisstroken voor onze klanten verzorgen. Ook voor vragen omtrent arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, cao-regelingen, pensioenen en andere personeelszaken kunt u bij ons terecht. De salarisadministrateurs van Klijn Kaatsheuvel helpen u graag !

Voor degelijk advies bent u op het juiste adres bij Klijn Kaatsheuvel

Klijn Kaatsheuvel heeft jarenlang als boekhouder/ controller gewerkt bij MKB bedrijven. Hij weet precies waar het in de onderneming om draait.  Het doel van elke onderneming is winst maken, maar zeker zo belangrijk is de continuïteit van de onderneming. Een goede boekhouding voeren doe je niet voor de belastingdienst, maar voor jou als ondernemer. De cijfers geven overzicht en inzicht in de resultaten. En zijn nodig om de onderneming te monitoren en te sturen.  Zonder goed overzicht en inzicht in de cijfers is een onderneming stuurloos. Daarom maken wij ook tussentijdse maand- of kwartaalcijfers voor de klanten. Op deze manier weten de ondernemers precies waar ze staan, of ze op prognose niveau zijn of juist niet. Door tussentijds al controle te hebben op de resultaten kan een ondernemer op tijd ingrijpen indien nodig, dat geeft de ondernemer financiële rust !

Contactinformatie

Administratiekantoor Klijn

Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-820269
Email: [email protected]

Extra informatie

KvK: 17230677
BECON Nummer: 573747
BTW: NL1533.39.974.B01

Informatie